Turn de joacă hexagonal

Echipamentul turn de joacă hexagonal este destinat parcurilor de joacă care se pot utiliza, atât ca echipamente de joacă de sine stătătoare în cadrul unui parc de joacă pentru copii, cât şi ca elementul de bază a unor ansambluri complexe de joacă.
Concepţia dedicată şi materialele rezistente, tratate sau protejate contra acţiunii factorilor naturali, permit amplasarea şi utilizarea acestor turnuri în spaţii de joacă exterioare, pregătite şi amenajate în aer liber.
Realizarea dimensională a turnului hexagonal, design-ul ambiental cu culori naturale ale componentelor şi subansamblelor, anticipate încă din faza de concepţie, îl recomandă pentru o utilizare plăcută şi în deplină siguranţă de către copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 15 ani.
Se execută în varianta constructivă N00, toată structura este constituită din şase stâlpi suporţi aşezaţi în plan vertical, la distanţe egale între ele.
Rigidizarea turnului în gropi se efectuează prin betonarea elementelor metalice de rigidizare, montate în locaşurile formate în acest sens pe capetele fiecărui stâlpi de suport.
Turnul de joaca poate fi combinat şi cu alte elemente de joaca ca: plase de căţărare, module de frânghii, perete de căţărare. Un exemplu în acest sens este varianta constructivă tip N01 care este combinat cu două tobogane, o plasă de căţărare trapezoidală, o perete de căţărare şi un Monkey modul (traseul maimuţelor) lateral.
cart