Stativ tobogan

Echipamentul stativ tobogan este destinat parcurilor de joacă pentru copii si este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 – 15 ani.
Stativul tobogan se poate utiliza, atât ca echipamente de joacă de sine stătătoare în cadrul unui parc de joacă pentru copii, cât şi ca parte constitutivă a unor ansambluri complexe de joacă.
Concepţia dedicată şi materialele rezistente, tratate sau protejate contra acţiunii factorilor naturali, permit amplasarea şi utilizarea acestor stative tobogane în spaţii de joacă exterioare, pregătite şi amenajate în aer liber.
Stativul tobogan se execută în varianta constructivă F01, toata structura este constituită din patru stalpi suporţi din lemne de brad rotund. Stalpile de suport sunt eşezate cu cate două în forma ’’A’’  şi în plan vertical, care au rolul de a susţine platforma stativului tobogan. Stalpile de suport şi platforma sunt elementele de bază de structură şi siguranţă.
Accesul la nivelul platformei turnului este asigurat de scara de urcare. Aceasta este prevăzută cu trepte şi balustradă pe ambele laturi ale scării.
Stativul pentru tobogan este rigidizat prin betonare, trecerea de pe structura lemnoasă spre partea betonată fiind făcută prin elemente metalice specifice.
Toboganul este un modul al echipamentului de pe care utilizatorii se lasă să alunece descendent, de-a lungul unei piste semitubulare şi înclinate, parcurgând denivelarea existentă de la nivelul platformei până la nivelul solului.

cart