Structură spaţială de frânghii

Structura spațială sau plasă spaţială este un echipament de joacă format dintr-o structură lemnoasă de rigidizare, cadru pe care este executată o structură spaţială din frânghii de diametrul de 14 mm, din materie primă Poliester cu inserţie de cablu metalic, îmbinate cu bile din plastic.
Structura lemnoasă este fixată pe sol prin conexiuni metalice (ţevi de oţel de diametrul 35 mm) introduse în lungimea stâlpilor lemnoase, betonate la acelaşi nivel cu betonul de sub echipament. Structura lemnoasă este rigidizată prin folosirea barelor din lemn.
Frânghia de PES de 14 mm are forța de rupere statică de 1300 kilograme – un singur capăt de frânghie. Aceasta conţine o inserţie de cablu metalic ce are rolul de a proteja împotriva actelor de vandalism.
La montare, în jurul structurii se va lăsa loc – suprafaţa de siguranţă – de 1,5 metri în toate direcţiile. Această suprafaţă se amenajează cu pardoseală de cauciuc, menite să absoarbe impactul în cazul căderii de la înălţime.
Echipamentul poate fi executat la diferite dimensiuni, în funcţie de lungimea şi lăţimea structurii dorite.
La executarea echipamentului, lungimea şi lăţimea structurii pot fi variate din 1000 în 1000 mm deoarece numai în acest fel putem obţine un spaţiu de frânghii cu forme geometrice întregi. Înălţimea echipamentului fiind constant.

cart