Plasa de cățărat vertical

Echipamentul plasa de cățărat vertical este destinat parcurilor de joacă pentru copii.
Stativul de frânghii se poate utiliza, atât ca echipamente de joacă de sine stătătoare în cadrul unui parc de joacă pentru copii, cât şi ca parte constitutivă a unor ansambluri complexe de joacă.
Concepţia dedicată şi materialele rezistente, tratate sau protejate contra acţiunii factorilor naturali, permit amplasarea şi utilizarea acestor stative de frânghii în spaţii de joacă exterioare, pregătite şi amenajate în aer liber.
Stativul de frânghii se execută în varianta constructivă H01, toată structura este constituită din două stâlpi suporţi din lemn de brad rotund ce susţin o grindă orizontală de susţinere a frânghiilor.
Părţile inferioare ale stâlpilor de suport sunt rigidizate în sol prin betonare şi în plan vertical. Trecerea de pe structura lemnoasă spre partea betonată fiind făcută prin elemente metalice specifice (ţeavă metalică ø 34 mm pervăzută cu mustăţi).
Stativul plasă de cățărat vertical se poate combina şi cu alte elemente ca scară de frânghie şi frânghie de căţărare, conform tip constructiv H02.

cart