Plase de protecție

Confecţionăm plase de protecţie pentru întrebuinţări foarte diversificate cum ar fi: plase protecţie pentru terenuri de sport (să nu iasă mingile din teren), plase pentru construcţii, plase delimitare pârtii ski, plase de protecţie pentru delimitarea diferitelor terenuri şi multe alte plase pentru diverse utilizări.

Pentru a Vă pregăti o ofertă personalizată, Vă rog să ne precizaţi datele necesare, care sunt:

1) Domeniul de utilizare (opţional) - ne ajută să cunoaştem domeniul de utilizare în special în cazul în care clientul nu este sigur cum să dimensioneze materialul plasei - cunoscând domeniul de utilizare Vă putem recomanda soluţii - bazate pe experienţa noastră de câteva ani buni lucrând cu plase de protecţie.

2) Mărimea plasei - (de ex. 12 m lăţime şi 25 m lungime sau 3,5 m x 18 m). În cazul plaselor foarte mari şi lungi (de ex. plase protecţie pentru pârtiile de schi) Vă rugăm indicaţi mărimea bucăţilor - unde se vor monta stâlpii de susţinere - pentru ca întreruperile să corespundă cu locul unde ele se vor îmbina.

3) Mărimea ochiurilor - se va indica distanţa de la un nod la următorul, care va fi acelaşi în ambele direcţii, de exemplu 5 x 5 cm sau 12 x 12 cm.

4) Materialul firului sau al şnurului din care se va face plasa: Poliester (PES) sau Poliamida (Nylon)

5) Grosimea firului sau al şnurului - se va indica în milimetri, sau în cazul plaselor subţiri se poate indica grosimea firului.

6) Culoarea şnurului - sunt câteva posibilităţi de şnururi colorate, dacă aveţi preferinţe în acest sens, Vă rog să ne indicaţi, dacă avem produsul în culoarea respectivă, vom face plasa din culoarea respectivă. La PP avem peste 45 de culori (vezi www.gordius.ro ). La PES sunt doar 6-7 culori (alb, negru, roşu, albastru, galben şi periodic încă două culori). Din Nylon sunt doar 5-6 culori, alb şi negru, roşu şi kaki avem tot timpul, şi încă câteva alte culori, dar nu permanent. Întrebaţi şi vom încerca să Vă servim dacă avem culoarea cerută.

Dacă avem aceste date, promitem să Vă calculăm şi trimitem oferta de preţ în maxim două zile (dacă ne prindeţi la un moment mai puţin înghesuit, Vă trimitem oferta chiar şi într-o oră).

Plasele de protecţie se execută la comandă se cere un avans de 50% - plasele nu o putem folosi sau vinde dacă comanda nu se ridică, deci avansul este doar pentru a asigura seriozitate.